OVER MIJ

Mijn naam is Robbert de Bles, 43 jaar oud, woonachtig in Barendrecht, getrouwd en twee mooie kids. Al op jonge leeftijd heb ik het plezier kunnen ervaren van het Brielse Meer. In de zomervakantie bracht ik samen met mijn ouders zes weken zomervakantie door op camping De Krabbeplaat. Dit waren geweldige zomers. Sindsdien zit het Brielse Meer en het genieten op het water in mijn systeem. 

Toen ik vier jaar geleden mijn vaarbewijs haalde wist ik meteen dat ik een boot wilde hebben op het Meer. Nadat ik al vrij snel mijn droomboot vond en hem naar het Brielse Meer bracht, kwam ik er achter dat er een groot verschil was tussen een theoriebewijs en praktijkervaring. Na een zomer goed stoeien begon ik het gevoel te krijgen controle te hebben over de boot. Ik had graag de mogelijkheid gehad om onder begeleiding ervaring op te doen. 

Inmiddels, vier jaar verder, ben ik veel op het Brielse Meer te vinden en vind ik het erg leuk om de opgedane ervaring te delen met ‘startende stuurlui’. Tegelijkertijd laat ik graag mensen kennismaken met dit supermooie gebied. Dit is dan ook de reden dat ik begonnen ben met het geven van praktijkvaarlessen.

Robber de Bles