REVIEWS

Kyra Hoenderop
Kyra Hoenderop
2021-04-09
aanbevolen
Super leuke avond op het water. Ik kwam samen met mijn moeder om praktijk ervaring op te doen met het varen. Dit is goed gelukt. Lekker kunnen oefenen met wegvaren, aanmeren en keren! Duidelijke en geduldige instructies van Robbert maakten het een leuke en leerzame ervaring! Wij komen snel terug om nog eens te oefenen!
Michael Bakx
Michael Bakx
2021-04-03
aanbevolen
Precies wat ik zocht! Recent mijn vaarbewijs gehaald maar geen enkele praktijkervaring. Robbert legt alles rustig en kundig uit en je mag vervolgens alle belangrijke handelingen oefenen (afvaren, keren in smal water, aanmeren op anker gaan). En het gas mag helemaal open!! Robbert, bedankt voor de leuke dag ! 😎
Annemiek Haneveld
Annemiek Haneveld
2020-08-05
aanbevolen
Een fantastische dag op het water gehad met Robbert van vaarschool Brielse Meer. In de supersnelle speedboot de mooie kreekjes gezien van de Brielse Maas en toen vol gas verder! Op het laatst enorme fun op de band achter de boot. Een hele gave dag in een mooie boot onder de kundige begeleiding van Robbert. Dank je wel!
Corina Giethoorn
Corina Giethoorn
2021-07-10
Vandaag hebben we een superleuke praktijkles varen gehad op het Brielle Meer. Het weer zat mee, de boot was top en de les werd kundig en informeel gegeven. We komen zeker nog een keer voor een vervolg-les!
Rob Genegel
Rob Genegel
2021-07-05
Ontzettend gave dag gehad onder begeleiding van Robbert, deskundig leert hij je de fijne kneepjes van het varen, maar laat ook ruimte voor eigen initiatief en plezier. Boot is een topper.
Michella Woods
Michella Woods
2021-06-07
Een fantastische dag gehad! Robbert stelde mij gerust, hierdoor ging ik vol zelfvertrouwen aan de slag. Uitleg is top en ik denk dat ik al snel alleen durf te varen.
Mirelle Best-Diks
Mirelle Best-Diks
2021-03-31
Vandaag een hele leuke en zinvolle praktijkles gehad, zeker een aanrader’

Laat hier uw review achter